Van Deinse Media Tom Magazine Twentelife Tom's Businessclub TOM's Business Blow Out / Zaken Verkiezing

Volgende evenement


TOM's Preview & businessdinner- dinsdag 9 april
26 Maart 2024


TOM’s Happy New Year Balllll

Beste leden,

We mogen weer! We zijn erg blij jullie te kunnen melden dat op woensdag 9 februari aanstaande de eerste businessclub-bijeenkomst van dit jaar zal plaatsvinden: ‘TOM’s Happy New Year Balllll’. Wees niet bang, geen black tie of andere dresscode, geen gekloot in de kou…. maar wel veel gezelligheid met eten en drinken en een heus bowling-toernooi! Voor de wat minder fysiek-ingestelde leden: er zijn ook lichte ballen aanwezig. Voor iedereen toegankelijk dus!;-)

We beginnen om 19:00 uur met een verlate nieuwjaarstoast en een lekker buffet. Om 20:00 gaan de eerste ballen rollennnn… Er zijn mooie prijzen te winnen. Meld je nu aan via onderstaande link. Kom je niet? Geef dit dan ook even aan via onderstaande link.

Locatie: Starballs, JJ van Deinselaan 28, Enschede (op het ‘Diekman-terrein’ op de 1e verdieping van het Starworld pand)
Aanvang: 19:00 uur


Graag willen we ook de februari-preview (en het businessdiner) onder jullie aandacht brengen, deze is een week verschoven en staat gepland op woensdag 23 februari. We zien jullie dan graag om 17:00 bij Grandcafé De Vereeniging in Hengelo. Verdere info volgt, maar zet het vast in je agenda.

Hopelijk tot 9 februari!

Hartelijke groet,
Team TOM's Businessclub


Terug

09-02-2022