Van Deinse Media Tom Magazine Twentelife Tom's Businessclub TOM's Business Blow Out / Zaken Verkiezing

Volgende evenement


LET OP! Gewijzigde datum: 11 juli 2024 | TOM’s Golfdag, voor beginners en gevorderden
04 Juli 2024


TOM's Preview en Businessdinner bij Grand café De Verééniging

Beste TOM-leden,

Noteer woensdag 23 februari vast in je agenda, want dan vindt om 17.00 uur weer een TOM’s Preview plaats bij Grand café De Verééniging in Hengelo.

De preview wordt tussen 17.30 en 18.00 uur gehouden. Hierbij zijn jullie als businessclubleden natuurlijk van harte welkom. En, we are back! Voor maximaal 30 niet-leden is de preview zoals vanouds fysiek bij te wonen. Aansluitend vindt er dan ook een gezellige netwerkborrel plaats. Daarna genieten we met de businessclubleden van een heerlijk businessdinner.

De opname van de preview start om 17.30 uur, het is dus van belang dat je voor aanvang hiervan aanwezig bent. Uiteraard worden er weer diverse gasten geïnterviewd en krijgen jullie als eerste de nieuwe TOM gepresenteerd.

Datum: Woensdag 23 februari
Tijd: 17.00-22.00 uur
Locatie: Grand café De Verééniging, Parallelweg Ls 2a, 7553 LG Hengelo

Programma
17.00 uur
Ontvangst

17.30-18.00 uur
Grand café & boetiekhotel De Verééniging
Hoofdredacteur Erwin Gevers interviewt gastheer Frank Hendriks van Grand café & boetiekhotel De Verééniging.

Digitaal gegijzeld
In gesprek met Regina Nieuwmeijer van Talentgroep Twente, dit bedrijf werd het afgelopen jaar slachtoffer van cybercriminelen. Ralph Knol van RKI Consultancy & Advies komt vertellen hoe je je als bedrijf kunt beschermen tegen dit soort cyberaanvallen.

Paniek?
In gesprek met Rob Postma van Countus en Bernard Koning van Eurorisk over onder andere de inflatie, tekort aan arbeidskrachten, onze pensioenen en stijgende energieprijzen. Is er reden tot paniek?

18.00-19.00 uur
TOM’s Netwerkborrel.

19.15 uur
TOM’s Businessdinner

Vooraf aanmelden voor deze bijeenkomst is verplicht en kan tot dinsdag 22 februari 12.00 uur! Dit kan via onderstaande link. Mocht je afwezig zijn, dan kun je dat eveneens via jouw profiel op de website laten weten. Je ontvangt dan geen herinneringsmail voor de bijeenkomst meer.

Meld je snel aan via onderstaande link! Wil je een potentieel nieuw lid meenemen? Dan kun je hem/haar aanmelden als introducé.

We zien jullie graag op 23 februari!

Team TOM’s Businessclub


Terug

23-02-2022