Van Deinse Media Tom Magazine Twentelife Tom's Businessclub TOM's Business Blow Out / Zaken Verkiezing

Volgende evenement


TOM's Preview & businessdinner- dinsdag 9 april
26 Maart 2024


Meld nog snel aan! - TOM's Summer Surprise - 21 juni 2023

Beste leden,

Jullie zaten vrijdag vast al aan de borrel, genietend van het zonnetje. Daarom toch nog even deze mail als reminder. Je kunt je nog tot vandaag 16.30 uur aanmelden. Ben je er niet bij, zet dan even een vinkje bij afmelden!

De temperatuur stijgt, de zomer staat voor de deur, dat moet gevierd worden! Hoog tijd om elkaar nog een keer te ontmoeten voordat het vakantiereces begint. Daarom staat op woensdag 21 juni TOM’s Summer Surprise gepland. Het programma houden we nog even geheim, maar geloof ons: het wordt leuk, gezellig, lachen……

De ontmoetingsplek is: Nicolaasplein, Denekamp
Aanvang: 16:00 uur
Einde: 21:00 uur

Normaal gesproken zijn we bij TOM’s Businessclub niet al te streng, maar gezien de aard van het programma zijn er twee voorwaarden: meld je vooraf aan (zoals eigenlijk altijd). Ten tweede: je moet om 16:00 uur aanwezig zijn. Ook dit heeft te maken met de aard van de activiteiten.

Dus op tijd aanwezig én op tijd aanmelden: op 19 juni aanstaande dienen alle aanmeldingen binnen te zijn bij ons. En wat betreft de dresscode: we houden het gezien het programma strikt casual.

Graag tot woensdag 21 juni!


Terug

21-06-2023