Van Deinse Media Tom Magazine Twentelife Tom's Businessclub TOM's Business Blow Out / Zaken Verkiezing

Volgende evenement


TOM's Summer Surprise 23 mei 2019
23 Mei 2019


TOM's Summer Surprise 23 mei 2019

Beste TOM’s Businessclubleden,

Op donderdag 23 mei a.s. vindt TOM’s Summer Surprise plaats. Ook dit jaar hebben we gekozen voor een sportieve invulling; de heupen kunnen los! TOM’s Summer Surprise vindt plaats op golfbaan het Rijk van Sybrook in Enschede. We zijn namelijk uitgenodigd door de Businessclub van golfbaan Het Rijk van Sybrook.

Je kunt je inschrijven voor de Sybrook Business Battle, een golftoernooi waar de businessclub van het Rijk van Sybrook de strijd aangaat met TOM’s Businessclub. Een mooie gelegenheid om naast het strijden voor de winst, te netwerken met de businessclubleden van het Rijk van Sybrook.

Ryder Cup
We spelen deze dag een Ryder Cup. De twee Businessclubs worden ingedeeld in twee teams. In iedere flight van vier personen spelen twee teams een scramble matchplay. Aan het eind van de ronde kan ieder team in de flight dus een punt binnenbrengen. De teamcaptains zullen van tevoren hun teams op ludieke manier tot hoog niveau motiveren.

Clinic  
Voor degenen die niet zo thuis zijn in de handicaps maar wel graag kennis willen maken met de kneepjes van het golfvak, is er de mogelijkheid om aan een leerzame Clinic deel te nemen.

De ontvangst is om 12.45 uur met een lunch, de dag wordt, na een gezellige borrel, afgesloten rond 18.30 uur.

Graag voor 10 mei a.s. aanmelden via onderstaande button en in het opmerkingen vak vermelden of je je opgeeft voor de Business Battle of voor de Clinic.

Tot ziens op de golfbaan van het Rijk van Sybrook!

NB: Overweeg je een zakelijk lidmaatschap? Op deze dag geldt een speciale lidmaatschapsaanbieding. Vraag ernaar in het clubhuis van het Rijk van Sybrook.


Terug

23-05-2019