Van Deinse Media Tom Magazine Twentelife Tom's Businessclub TOM's Business Blow Out / Zaken Verkiezing

Volgende evenement


TOM's Preview en Businessdinner - TOM augustus
17 Augustus 2022


TOM's Rally 2023

In 2023 wederom TOM's Rally plaats (datum volgt). TOM’s Rally voert door het prachtige Twentse landschap. Gedreven teams die in hun rallywagen strijden om de titel beste equipe van TOM's Rally 2023.

De start is in de ochtend, de locatie maken we later bekend maar deze zal, net als bij vorige edities, weer spectaculair zijn. Onderweg word je onderworpen aan diverse vragen en behendigheidstesten. Ook staat er een lunch op het programma, om tenslotte te eindigen op een locatie waar het buitengewoon goed vertoeven is. We sluiten dan af met een borrel, een heerlijk diner en de prijsuitreiking, want er zijn ook nog eens mooie prijzen te winnen!

TOM's Rally 2023 is de perfecte combinatie van sportiviteit, ontspanning en netwerken. Meld je snel aan en mis deze rally niet!

Aanmelden
Voor leden van TOM's Businessclub is deelname gratis, kosten voor jouw introducee zijn €247,50 (excl. BTW). Aanmelden kan via Marion Ottink: marion@vandeinsemedia.nl

Interesse in het uitgebreide en waardevolle TOM’s Rally sponsorpakket? Informeer dan bij Ageeth Comello (via ageeth@vandeinsemedia.nl) naar de mogelijkheden.


Terug

18-05-2023