Van Deinse Media Tom Magazine Twentelife Tom's Businessclub TOM's Business Blow Out / Zaken Verkiezing

Volgende evenement


TOM's Preview - 22 april online editie
22 April 2020


TOM's Preview - 22 april online editie

Het kan ook anders!

De coronacrisis gaat aan niemand voorbij. Ook aan TOM niet. En daarom kan de traditionele preview door het Ruttiaanse samenscholingsverbod niet doorgaan. Jammer, maar het is niet anders. Maar TOM zou TOM niet zijn als we dat niet op een originele manier oplossen. We gaan namelijk de studio in. Onder leiding van spreekstalmeester Erwin Gevers is er een tafelgesprek met ondernemers, deskundigen en andere betrokkenen. Over ondernemen in crisistijd, de nasleep en de toekomst. En met voldoende afstand…
Bij Erwin aan tafel zitten Tom Masselink van ondernemingsorganisatie VNO-NCW Twente, Alco van Berkel van Van Berkel Hospitality, Jan Michiel Wagenaar van Wagenaar Lawyers en Gerben Bouwmeester van Uzin Utz Nederland.

Je kunt alles volgen via een livestream op de site van TOM en via YouTube, mede dankzij de samenwerking met Say Yeah Motion Media. We houden je op de hoogte, maar zet op 22 april om 16.00 uur de zoutjes alvast klaar!

In juni zijn we terug met een Preview en gaan we het businessdinner inhalen op een bijzondere manier bij De Zwaan in Delden. Nadere informatie hierover volgt.

Mis het niet en reserveer TOM’s Preview alvast in je agenda! Mocht je vragen hebben, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via 053-4782071.

Tot dan!

Met vriendelijke groet,
TOM's team

Met vriendelijke groet,
TOM's team


Terug

22-04-2020