Van Deinse Media Tom Magazine Twentelife Tom's Businessclub TOM's Business Blow Out / Zaken Verkiezing

Volgende evenement


TOM's Preview livestream - woensdag 9 december 19.00 uur
04 December 2020


TOM's Preview livestream - woensdag 9 december 19.00 uur

Het is woensdag 9 december alweer tijd voor de laatste livestream van TOM’s Preview van dit bewogen jaar. Dit keer vindt de livestream plaats bij DSTRCT/74, het prachtige pand van de Beste Ondernemer van Twente Edwin Asveld. Tijdens de preview interviewt hoofdredacteur Erwin Gevers verschillende gasten en presenteert hij uiteraard het nieuwste TOM Magazine. Let op: het is niet mogelijk om hierbij aanwezig te zijn.

De livestream begint om 19.00 uur en is te zien op www.tommagazine.nl.

Erwin presenteert als eerste de winnaars van de Twentse Zakenverkiezing 2020. Aan tafel schuiven aan onze gastheer en tevens Beste Ondernemer van Twente Edwin Asveld van TransHeroes, Bart Oude Luttikhuis van Beste Start-up DigitalChef en Ronald IJzer van VivoChem, het Fitste Bedrijf van Twente.
Heb je de live uitzendingen van TOM's Business Blow Out gemist? Kijk ze dan alsnog op www.tomsbusinessblowout.nl.

Daarna interviewt Erwin TOM’s Type Elwin Groenevelt, directeur van de Almelose kredietverstrekker Qredits en Barry Seelen, partner bij Boers & Lem bedrijfsmakelaars. Verder vertelt Erwin Bomans van Leucq! Creative Services over de nieuwe TOM nieuws app.

Mis het niet en schakel woensdag 9 december om 19.00 uur op www.tommagazine.nl in om de laatste TOM’s preview livestream van dit jaar te zien.

TOM’s Preview wordt mede mogelijk gemaakt door:


Terug

04-12-2020