Van Deinse Media Tom Magazine Twentelife Tom's Businessclub TOM's Business Blow Out / Zaken Verkiezing

Volgende evenement


TOM's Preview en Businessdinner - 29 september bij Hanninkshof
29 September 2021


TOM's Preview en Businessdinner - 29 september bij Hanninkshof

Beste TOM-leden,

Noteer woensdag 29 september vast in je agenda, want dan vindt om 17.30 uur weer een TOM’s Preview plaats bij Hanninkshof in Usselo-Enschede.

De preview wordt tussen 18.00 en 18.30 uur opgenomen. Hierbij zijn jullie als businessclubleden natuurlijk van harte welkom. Aansluitend genieten we weer van een heerlijk businessdinner. Voor anderen is de preview alleen online te volgen, niet meer live, maar op vrijdagochtend in de vorm van TOM’s Nieuwsbrief met link naar het filmpje.

De opname van de preview start om 18.00 uur, het is dus van belang dat je voor aanvang hiervan aanwezig bent. Uiteraard worden er weer diverse gasten geïnterviewd en krijgen jullie als eerste de nieuwe TOM gepresenteerd.

Datum: Woensdag 29 september
Tijd: 17.30-20.30 uur
Locatie: Hanninkshof, Usselerhof 5 in Usselo-Enschede

Programma:
17.30 uur
Ontvangst

18.00-18.30 uur
TOM’s preview en businessdiner bij Hanninkshof. Met onder andere TOM’s type Tina Zwoferink van EuroMouldings, Richard Hoekstra van Solar Groep Twente en Robert Zandstra aan wie het jubileummagazine van Military Boekelo-Enschede wordt uitgereikt. Aanmelden kan via de website van TOM’s Businessclub.

18.30 uur
TOM’s Businessdinner

Meld je snel aan via onderstaande link! Wil je een potentieel nieuw lid meenemen? Dan kun je hem/haar aanmelden als introducé.

We zien jullie graag op 29 september!

Team TOM’s Businessclub


Terug

29-09-2021