Van Deinse Media Tom Magazine Twentelife Tom's Businessclub TOM's Business Blow Out / Zaken Verkiezing

Volgende evenement


TOM's Preview livestream en Businessdinner woensdag 9 juni - Gastrobar BijRozendaal

Beste TOM-leden,

Eindelijk, de restaurants zijn weer open, dus kunnen we weer een bijna normale TOM’s Preview en Businessdinner houden. We hopen dat jullie begin dit jaar 9 juni al hadden vastgelegd in de agenda, want dan verwachten we jullie bij Gastrobar BijRozendaal.

Toch zal de preview dit keer iets anders verlopen dan jullie de laatste keren gewend waren. De preview wordt woensdag tussen 18.00 en 18.30 opgenomen. Hierbij mogen jullie, businessclubleden, aanwezig zijn. Aansluitend genieten we dan hopelijk met zonnig weer op het terras van het businessdinner.

Voor anderen is de preview alleen online te volgen, niet meer live, maar op vrijdagochtend in de vorm van TOM’s Nieuwsbrief met link naar het filmpje.

De opname van de preview start om 18.00, het is dus van belang dat je voor aanvang hiervan aanwezig bent. Uiteraard worden er weer diverse gasten geïnterviewd en krijgen jullie als eerste de nieuwe TOM gepresenteerd.

Datum: Woensdag 9 juni
Tijd: 17.30-20.30 uur

Locatie: Gastrobar BijRozendaal, Het Rozendaal 10 te Enschede.

Programma:
17.30 uur
Ontvangst

18.00-18.30 uur
Hoofdredacteur Erwin Gevers verwelkomt gastheer Andre Driezen van Gastrobar BijRozendaal.
Deze editie van TOM staat in het teken van Innovation. Tanno Zuidema van Z-tech Solutions B.V. uit Oldenzaal vertelt over robotisering. Met onder anderen Innovation-partners Arnold Poelstra, Partner bij EY en Henry Blom van Hoffmann Group praten we over het belang van innovatie, juist nu we weer opkrabbelen uit de coronacrisis.

18.30 uur
TOM’s Businessdinner

Tijdens de Preview worden de geldende regels van het RIVM opgevolgd. Het is daarom niet mogelijk om een partner of introducé mee te nemen. Meld je dus snel aan via onderstaande link!

We zien jullie graag op 9 juni!

Team TOM’s Businessclub


Terug

09-06-2021