Van Deinse Media Tom Magazine Twentelife Tom's Businessclub TOM's Business Blow Out / Zaken Verkiezing

Volgende evenement


TOM's Preview en Businessdinner bij Happen it's Happening (Magna Porta) te Almelo
21 Augustus 2019


TOM's Preview en Businessdinner bij Happen it's Happening (Magna Porta) te Almelo

Interviews met verschillende topondernemers!

De vakantie is voorbij en u bent allen weer fris en fruitig. Wat is er dan mooier om te beginnen met een ontspannen, gezellige en interessante TOM’s Preview en Businessdinner? Kom dus aanstaande woensdag naar de verrassende locatie Happen, It’s Happening (Magna Porta) in Almelo.

Luister naar interessante interviews, geniet van een hapje en drankje en leg contacten in een bijzondere ambiance.

TOM’s Preview is dé netwerkgelegenheid voor ondernemers en managers: elkaar ontmoeten, informeren, ervaringen uitwisselen. En dat in de typische en informele TOM-sfeer!

Uiteraard krijgt u als eerste de nieuwe TOM gepresenteerd. Daarnaast interviewt hoofdredacteur Erwin Gevers diverse gasten.

Tijd: 17.00-19.00 uur

Locatie: Happen it's Happening (Magna Porta), Twentepoort West 10-7, 7609 RD Almelo

Programma:

17.00 uur
Ontvangst

17.30 uur - 18.00 uur
- Hoofdredacteur Erwin Gevers verwelkomt gastheer Willem Dankers van Happen it's Happening (Magna Porta).

- Gijs Westerbeek van Adwise vertelt over zijn internationale ambitie. Tevens nodigt hij u uit voor een rondleiding na de Preview in het Magna Porta-gebouw, waarin Adwise ook is gevestigd. 

- Interview met Gerard Nieuwenhuis van TRNDlabs.

- Dennis Jongbloed van Jongbloed Fiscaal Juristen vertelt over Jongbloed Cerveza, waar u uiteraard ook van kunt proeven.

18.00 uur
TOM’s netwerkborrel

19.15 uur
TOM’s Businessdinner

TOM's Preview is gratis toegankelijk voor iedereen!
Uw relaties kunnen zich voor TOM's preview aanmelden via https://www.tommagazine.nl/tomevenementen/tom_preview_augustus/.

Vooraf aanmelden voor deze bijeenkomst is verplicht en kan tot dinsdag 20 augustus 12.00 uur! Dit kan via onderstaande link. Mocht u afwezig zijn, dan kunt u dat eveneens via uw profiel op de website laten weten. U ontvangt dan geen herinneringsmail voor de bijeenkomst meer.

Mis het niet en reserveer TOM’s Preview alvast in uw agenda! Noteert u daarin ook alvast TOM's Rally op 5 september? Heerlijk toeren door het idyllische landschap van voornamelijk Oost-Nederland. Gedreven teams die in hun rallywagen strijden om de titel beste equipe van TOM’s Rally 2019.  Meer informatie vindt u hier: www.tommagazine.nl/tomevenementen/tom_rally/

Mocht u vragen hebben, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via 053-4782071.

Met vriendelijke groet,
TOM's team


Terug

21-08-2019