Van Deinse Media Tom Magazine Twentelife Tom's Businessclub TOM's Business Blow Out / Zaken Verkiezing

Volgende evenement


TOM’s Businessclub @ The Military
05 Oktober 2022


TOM's Preview en Businessdinner - TOM oktober

Beste TOM-leden,

Noteer woensdag 28 september vast in je agenda, want dan vindt om 17.00 uur weer een TOM’s Preview plaats. Dit keer op een unieke locatie: het medewerkerscafé van Military Boekelo-Enschede.

De preview wordt tussen 17.30 en 18.00 uur gehouden. Hierbij zijn jullie als businessclubleden natuurlijk van harte welkom. Ook is de preview voor niet-leden bij te wonen. Aansluitend vindt er dan ook een gezellige netwerkborrel plaats. Daarna genieten we met de businessclubleden van een heerlijk diner.

Extra oproep!
We willen jullie vragen om een potentieel nieuw lid mee te nemen naar deze bijeenkomst. Zo willen we de dynamiek van onze club versterken! Dus ken jij een potentieel nieuw lid of wil je iemand laten kennismaken met onze gezellige businessclub? Dan kun je hem/haar aanmelden als introducé.

Datum: Woensdag 28 september
Tijd: 17.00-22.00 uur
Locatie: Medewerkerscafé @ Military Boekelo-Enschede (Landsteinerlaan 45, 7548 AL Enschede)
Let op: parkeren kan bij Sportpark De Zweede aan de Boekelosestraat 275 in Enschede.

Programma
17.00 uur
Ontvangst

17.30-18.00 uur
TOM's Preview. Gastheer Robert Zandstra, voorzitter van de Military Boekelo-Enschede, ontvangt ons op een unieke locatie: het medewerkerscafé van Military Boekelo-Enschede. Een bijzonder inkijkje achter de schermen! Daarnaast interviewt Erwin TOM's type Annette van Gaalen van Erfgoed Bossem en Bartjan Groothengel van het ROC van Twente.

18.00-19.00 uur
TOM’s Netwerkborrel

19.15 uur
TOM’s Businessdinner

Vooraf aanmelden (of afmelden) voor deze bijeenkomst is verplicht en kan tot dinsdag 27 september 12.00 uur. Ga zorgvuldig om met het aanmelden voor een bijeenkomst! Mocht je onverhoopt toch verhinderd zijn, klik dan op je profiel op afmelden, zodat het juiste aantal deelnemers doorgegeven wordt aan de locatie waar wij te gast zijn.

Meld je snel aan via onderstaande link. We zien jullie graag op woensdag 28 september!

Team TOM’s Businessclub


Terug

28-09-2022