Van Deinse Media Tom Magazine Twentelife Tom's Businessclub TOM's Business Blow Out / Zaken Verkiezing

Volgende evenement


TOM’s Businessclub @ The Military
05 Oktober 2022


TOM's Preview en Businessdinner @ De Bloemenbeek

Beste TOM-leden,

Noteer woensdag 17 augustus vast in je agenda, want dan vindt om 17.00 uur weer een TOM’s Preview plaats bij De Bloemenbeek in De Lutte. Dé perfecte plek om elkaar weer even te treffen na de vakantie.

De preview wordt tussen 17.30 en 18.00 uur gehouden. Hierbij zijn jullie als businessclubleden natuurlijk van harte welkom. Ook is de preview voor niet-leden bij te wonen. Aansluitend vindt er dan ook een gezellige netwerkborrel plaats. Daarna genieten we met de businessclubleden van een heerlijk diner.

Extra oproep!
We willen jullie vragen om een potentieel nieuw lid mee te nemen naar deze bijeenkomst. Zo willen we de dynamiek van onze club versterken! Dus ken jij een potentieel nieuw lid of wil je iemand laten kennismaken met onze gezellige businessclub? Dan kun je hem/haar aanmelden als introducé.

Datum: Woensdag 17 augustus
Tijd: 17.00-22.00 uur
Locatie: Landhuishotel De Bloemenbeek, De Lutte

Programma
17.00 uur
Ontvangst

17.30-18.00 uur
TOM's Preview met onder andere: Raymond Strikker van De Bloemenbeek, een tafelgesprek over de toekomst van wonen en werken in Twente en meer informatie over de TwenteCuliRally 2022!

18.00-19.00 uur
TOM’s Netwerkborrel

19.15 uur
TOM’s Businessdinner

Vooraf aanmelden (of afmelden) voor deze bijeenkomst is verplicht en kan tot dinsdag 16 augustus 12.00 uur. Ga zorgvuldig om met het aanmelden voor een bijeenkomst! Mocht je onverhoopt toch verhinderd zijn, klik dan op je profiel op afmelden, zodat het juiste aantal deelnemers doorgegeven wordt aan de locatie waar wij te gast zijn.

Meld je snel aan via onderstaande link. We zien jullie graag op woensdag 17 augustus!

Team TOM’s Businessclub


Terug

17-08-2022